Aktuality
Počet zobrazení 298

Ponuka krúžkov CVČ v školskom roku 2024/2025

V školskom roku 2024/2025 Centrum voľného času v Spišskej Belej opäť ponúka deťom a ich rodičom tráviť svoj voľný čas v záujmových útvaroch (krúžkoch). Zoznam záujmových krúžkov je zverejnený na titulnej foto článku a nižšie v prílohe.

Je potrebné, aby rodič, resp. zákonný zástupca dieťaťa, okrem prihlášky, podpísal aj čestné prehlásenie, informovaný súhlas, súhlas so spracovaním osobných údajov (GDPR). Tlačivo GDPR má dve stránky, prvú vypísanú a podpísanú obidvoma zákonnými zástupcami odovzdať spolu s prihláškou, druhá je informácia pre rodičov.  Všetky potrebné tlačivá sú v prílohe tohto článku.

Prihlášky je potrebné doručiť v čase od 2. 9. 2024 do 13. 9. 2024.

Viac informácií u Mgr. Aleny Schurdakovej – riaditeľky CVČ: prechodné pracovisko Budova Mestskej polície – Dobrovoľného hasičského zboru, Petzvalova 9 (zvoniť na zvonček „Obsluha KMS“); mobil: 0918 806 361, e- mail: cvc@spisskabela.sk, cvcspbela@gmail.com.

Prihlášky si môžete stiahnuť z webovej stránky mesta, www.spisskabela.sk, prípadne vyzdvihnúť v budove Mestskej polície – Dobrovoľného hasičského zboru, Petzvalova 9 (zvoniť na zvonček „Obsluha KMS“) na 1. poschodí a v budove Mestského úradu, vchod do bývalej kinosály mesta, alebo priamo u vedúcich záujmových útvarov.

Názov prílohy Odkaz
Ponuka krúžkov 2024-2025 Stiahnuť
Prihláška 2024-2025 Stiahnuť
Platby za záujmovú činnosť Stiahnuť
Informovaný súhlas a čestné prehlásenie Stiahnuť
Súhlas so SOÚ_CVČ deti_zák. zástupcovia Stiahnuť
Najnovšie články
Oznámenia
X