Aktuality
Počet zobrazení 1K

Slávnostné obrady prijatia novonarodených detí a osláv životného jubilea

Mesto Spišská Belá každoročne pripravuje slávnostné obrady prijatia novonarodených detí v našom meste a slávnostné obrady osláv životného jubilea pre všetkých občanov s trvalým pobytom v meste Spišská Belá, ktorí sa v danom roku dožili krásneho veku 70, 75, 80, 85, 90 a viac rokov. Slávnostné prijatie pri príležitosti osláv jubileí a uvítania novonarodeného dieťaťa do života sa konali 30. marca 2022  v priestoroch Obradnej siene mesta Spišská Belá. Prítomní prijali od mesta kvety a finančný dar ako prejav úcty a priania všetkého najlepšieho.

Primátor Jozef Kuna všetkým jubilujúcim občanom srdečne  zaželal, aby ešte dlhé roky zbierali plody svojej práce v pevnom zdraví, obklopení láskou svojich najbližších, a tiež  poďakoval za ich celoživotné dielo i doterajšiu prácu v prospech nášho mesta i ich blízkych. Teší nás , že mesto Spišská Belá je miestom, ktoré dokáže vytvárať podmienky pre aktívny a plnohodnotný život seniorov. Želáme vám, aby ste sa dokázali tešiť aj z maličkostí. Pripomínajme si chvíle šťastia a radosti, ktoré sme prežili. Dúfame, že aj toto stretnutie sa k nim bude môcť zaradiť.

Ako ruža pekne kvitne, tak nech kvitne život Tvoj.

Nech Ti šťastie s láskou svieti, nech Ti žičí osud Tvoj.

V popoludňajších hodinách pán primátor privítal tiež nových občanov mesta. Našim najmenším spoluobčanom poprial šťastný a úspešný život plný radosti a zdravia a ich rodičom veľa trpezlivosti, lásky, ale aj zodpovednosti pri výchove svojich ratolestí. Narodenie dieťaťa je v každej rodine veľkou udalosťou, na ktorú všetci s láskou čakajú. Dieťa je naplnením života, jediná skutočná hodnota, čo po nás zostane.

Nech vám v zdraví, láske rastie,

nech vám dáva iba šťastie.

Vo dne, v noci, skrátka stále

nech Vás teší dieťa malé.

Najnovšie články
Oznámenia
X