Aktuality
Počet zobrazení 781

Zabojujme spolu o Čerstvé hlavičky

Všeobecne sa vie, že aj vďaka čerstvému ovociu a zelenine sme zdravší a s vyváženou stravou aj šťastnejší.  V ZŠ J. M. Petzvala v našom meste sa snažíme o prirodzený prísun vitamínov pre svojich žiakov. Aj tento rok spoločnosť Kaufland rozbieha projekt Čerstvé hlavičky a hľadá partnerské školy pre každú zo svojich predajní. Škola, ktorá v okrese získa najväčší počet hlasov, dostane pravidelný prísun kvalitného ovocia alebo zeleniny pre svojich žiakov na celý školský rok 2020/2021. Mohli ste sa o tejto skutočnosti presvedčiť počas celého roka, keď vaše dieťa každý utorok dostávalo v priemere 200 g čerstvého ovocia, resp. zeleniny.

ZŠ J. M. Petzvala ako minuloročný víťaz v okrese Kežmarok sa opäť zaregistrovala do tohto projektu. Projekt má podobu súťaže.  Je v ňom prihlásených 189 škôl. Ak chceme znova vyhrať, musíme získať čo najviac hlasov z nákupných blokov z ktorejkoľvek predajne Kaufland na Slovensku. Registrácia bločkov prebieha od 24. 6. 2020 do 29. 7. 2020 (5 týždňov) na webstránke www.cerstvehlavicky.sk . Každý blok má hodnotu jedného hlasu. Pokladničné bloky nemusia byť len z predajne Kaufland v Kežmarku! Ak nemáte možnosť zahlásiť svoj pokladničný blok priamo na internete, môžete ho vložiť do poštovej schránky  ZŠ J. M. Petzvala.

Minuloročnými víťazmi sme sa stali vďaka našej spoločnej snahe dať žiakom niečo navyše. Ďakujeme a veríme, že  to spoločne dokážeme aj tento rok.

Vopred ďakujeme za podporu!

Autor článku: Mgr. Anna Rothová, ZŠ J. M. Petzvala, Spišská Belá

 

Najnovšie články