Aktuality
Počet zobrazení 1K

Zápis detí do materskej školy

Aj napriek nariadeniam ústredných štátnych orgánov na Slovensku v rámci prevencie šírenia koronovírusu, kam možno zaradiť aj aktuálne platné zatvorenie škôl a školských zariadení, postupne dochádza k uvoľňovaniu protiepidemiologických opatrení. Život sa, veríme, v blízkom horizonte dostane do štandardného režimu, v ktorom aj deti budú môcť opäť navštevovať materskú školu v našom meste.

Prijímanie detí do Materskej školy (MŠ), Mierová 1 v Spišskej Belej (vrátane všetkých  elokovaných pracovísk)  prebehne aj v tejto mimoriadnej situácii.

Podať žiadosť o prijatie vášho dieťaťa do MŠ môžete v termíne od 30. apríla do 31. mája 2020 v prípade, že je staršie ako 3 roky.

Uprednostnite elektronický zápis cez vypísanie elektronickej žiadosti o prijatie dieťaťa do materskej školy na školský rok 2020/2021 na  webovej stránke MŠ, Mierová 1, Spišská Belá na odkaze: https://msmierova.edupage.org/register/

Ak z rôznych dôvodov nemôžete podať žiadosť elektronicky, osobné podanie žiadosti o prijatie dieťaťa do MŠ, Mierová 1, Spišská Belá na budúci  školský rok 2020/2021 bude možné osobne priamo v materskej škole BEZ účasti DIEŤAŤA za prísnych bezpečnostných a hygienických podmienok (rúško, rukavice a vlastné pero) v dňoch 19.05.2020 od 8:00- 12:00  a 20.05.2020 od 12:00 – 16:00. Pri tejto forme podania žiadosti   je potrebné doniesť rodný list dieťaťa.

Najneskôr do štyroch týždňov od skončenia mimoriadneho prerušenia školského vyučovania v školách a školských zariadeniach na Slovensku je povinnosťou zákonného zástupcu predložiť materskej škole dokumenty, ktoré sa momentálne nevyžadujú. Ide o tieto potvrdenia:

  1. potvrdenie o zdravotnom stave dieťaťa,
  2. vyjadrenie príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie, ak ide o dieťa so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami,
  3. rozhodnutie o odklade začiatku plnenia povinnej školskej dochádzky dieťaťa, ak ide o taký prípad, bezodkladne po jeho vydaní riaditeľom základnej školy.                                                                                                                                                                                                                                                                            Podrobnosti o zápise do MŠ, Mierová 1, Spišská Belá na školský rok 2020/2021  na internetovom odkaze: https://msmierova.edupage.org/news/?eqa=bmV3c2FyY2hpdmVmPTIwMjAtMDQ%3D
Najnovšie články