Aktuality
Počet zobrazení 696

PODPORTE ,,Pôjd“ (nad Face clubom)

Mesto Spišská Belá a Expression, o. z. sa dlhodobo venujú prevádzkovaniu Face clubu v Spišskej Belej.  Vytvára sa tak priestor pre deti a mládež, kde sa môžu rozvíjať, získavať inšpirácie či zabaviť sa. Momentálne prebiehajú aktivity, ktorých snahou je dať do prevádzky tiež podkrovné priestory nad Face clubom – Pôjd.

Podkrovné priestory mestskej budovy na rohu na križovatke v centre mesta, ktoré patria Face clubu, potrebujú vybavenie. Preto sme sa zapojili do projektu, z ktorého dokážeme tomuto priestoru vdýchnuť život a zázemie.

Cieľom projektu je zriadiť a prevádzkovať ,,Pôjd“. Bude spájať aktérov komunity z radov organizácií a neformálnych skupín.

Aktivity sa budú niesť v troch líniách:

EDU- Pôjd zamerané na neformálne a zážitkové vzdelávanie mladých ľudí.
IN- Pôjd aktivity zamerané na inšpiratívne a inovatívne aktivity v oblasti spoločenskej zodpovednosti, zero waste, zdravého životného štýlu, inšpirácií vo výchove a vzdelávaní,  konferenciu MladíMladým s hosťami, ktorých cieľom je povzbudiť a inšpirovať mladých k aktívnemu životu s hodnotami.
SPOLU – Pôjd – priestor na coworking a vzájomnú spoluprácu organizácií v meste a jeho okolí.

Na to, aby sme mohli Pôjd otvoriť a ponúknuť verejnosti, však stále potrebujeme zdroje. Zapojením do výzvy nadácie Slovenskej sporiteľne mamnato sme čiastočne uspeli, ale na to, aby sme zdroje skutočne získali, potrebujeme aj vašu pomoc – jednu SMS v tvare

HLAS(medzera)35 na číslo 0902 020 292

Prosíme, aby ste sa aktívne zapojili do hlasovania.  Hlasuje sa do 31. januára 2020 iba raz.
Za spätnú SMS sa neplatí.

Viac o projekte sa dozviete na tejto stránke https://www.mamnatogrant.sk/projekty/detail/35/pojd.

Najnovšie články